Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Srebro za Ninu Stajković, bokserku iz Niša

rssBookmark and Share

Niš 21.01.2018. Belami portal, Južna Srbija Info

Niška bokserka Nina Stajković, osvojila je srebrnu medalju na bokserskom spektaklu „Kup nacija“ koji je održan u Somboru od 10. do 14. januara.

Foto: Belami
Foto: Belami

Nina Stajković je boksovala u konkurenciji juniorki do 63 kg. Ona je u polufinalu bila bolja od Vil Jane iz Estonije, a u finalu je od nje bila bolja Indijka Vinka.

„Ponosni smo na organizaciju najvećeg turnira u ženskom boksu u Evropi, kao i visokom ocenom supervizora AIBA-e. Devojke su u ringu pokazale da boks nije samo muški sport, a svojom hrabrošću i bespoštednim borbama publiku ostavile bez daha. Verujem u naše reprezentativke, kao što verujem da neka od njih može i do samog svetskog vrha” – nije krio zadovoljstvo Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije.

Takmičenje je održano u velikoj sali hale Mostonga u Somboru koje je pored sjajnih borbi, obeležilo i veliko interesovanje publike i vrhunska organizacija. Nina je na turniru bila u pratnji trenera Slobodana Kostića.

Turnir je organizovao Bokserski savez Srbije, pod pokroviteljstvom Sombora, a učestvovalo je preko 150 bokserki iz skoro 30 zemalja.


#   Niš   boks   Nenad Borovčanin   Sombor   srebrna medalja   Nina Stajkoivić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima