Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zdravlje Leskovac: Pobedićemo Vojvodinu uz podršku navijača

rssBookmark and Share

Leskovac 23.10.2014. sportskastranajuga

Košarkaši Zdravlja u subotu na svom parketu dočekuju ekipu novosadske Vojvodine, jednog od favorita za osvajanje prvog mesta.

Zdravlje Leskovac: Pobedićemo Vojvodinu uz podršku navijača

Težak raspored na startu sezone u 4. kolu u Leskovac dovodi još jednu ekipu iz Novog Sada. Vojvodina, do pre par godina jedan od vodećih klubova u zemlji, u ovoj sezoni ima jasno izražene ambicije da izbori povratak u Košarkašku (Prvi) ligu Srbije.

U Zdravlju zbog bolesti igrača puno problema, ali se u taboru "farmaceuta" uzdaju u domaći teren i navijače koji su nosili tim do pobede i u utakmici sa Meridanom iz Novog Sada.

- Sve je spremno za subotnji duel sa Vojvodinom iz Novog Sada. Uprava kluba je donela odluku da kupovinom jedne ulaznice naši gledaoci dobijaju jednu ulaznicu gratis. To praktično znači da je cena ulaznice 50 dinara. Na ovaj potez smo se odlučili zbog nagradne igre koja je imala pozitivan ođek u prošlom kolu. Svaki gledalac bi trebao da ima svoju ulaznicu i svi će učestvovati u nagradnoj igri u kojoj ćemo podeliti majice, dres kluba i kožnu košarkašku loptu. Što se godišnjih ulaznica tiče, još uvek važi ono što smo najavili na početku sezone, da uz jednu kupljenu naši navijači dobijaju jednu sezonsku ulaznicu gratis. U cilju dalje popularizacije košarke uprava kluba je odlučila da svi učenici osnovnih škola mogu besplatno na utakmicu. Biće dovoljno da se jave na ulazu i da dobiju svoju propusnicu. Naša je želja da svi gledaoci sa ulaznicama i propusnicama učestvuju u nagradnoj igri i da na taj način stvaramo neke navike i postavljamo nove standarde oko organizacije utakmica - rekao je na konferenciji za medije direktor Košarkaškog kluba Zdravlje Leskovac Igor Stojanović.

Stručni štab veruje da i pored zdravstvenih problema ekipa u subotu može da pruži svoj maksimum.

- U subotu dočekujemo ekipu Vojvodine koja je u prva tri kola zabeležila tri pobede. Mi smo ove nedelje imali neke zdravstvene probleme. Virus nas je oborio, i deo igrača i prvog trenera. Ipak, verujem da će svi igrači biti spremni i očekujem dobru igru. Igramo dobro i ne plašimo se nikog. Očekujemo da publika dođe u što većem broju i da nas podrži - poručio je sa konferencije za medije pomoćni trener Dragan Arsić.

Sa konferencije je zbog bolesti izostao Nikola Denić, a na listi igrača koji nisu trenirali su i Aleksandar Ilić, Đorđe Dimitrijević i Stefan Stojiljković.

- Atmosfera je odlična, kao i uvek kada se igra derbi. Svi igrači će ostaviti srce na terenu i verujemo da će Vojvodina da ostavi bodove u Leskovcu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da bodre našu ekipu, da pruže podršku na putu do pobede. Uz pomoć navijača pobedili smo Meridianu i verujem da to možemo i da ponovimo - rekao je u susretu sa novinarima tim menadžer Slobodan Mitić.


#   Leskovac   navijači   Zdravlje KK   Slobodan Mitić   Igor Stojanović   Aleksandar Ilić   Đorđe Dimitrijević
@ZdravljeKK @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima