Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radi zdravlja, bezbednosti gostiju i napretka turizma, vakcinisani zaposleni u hotelu "Tami"

rssBookmark and Share

Niš 20.04.2021. Z.S. Južna Srbija Info

Danas je ekipa niškog Doma zdravlja vakcinisala zaposlene i njihove članove porodica u prostorijama hotela "Tami" u Nišu (Tami – trade ogranak hotela Tami Residence i Constantinus Palace). Više od 70 odsto zaposlenih odazvalo se na poziv rukovodstva hotela za imunizaciju protiv virusa korona.

Radi zdravlja, bezbednosti gostiju i napretka turizma, vakcinisani zaposleni u hotelu "Tami"

Direktor hotela Tatjana Mićić, inače sama lekar po struci, ali učestvuje u radu porodične kompanije, kaže da su kao društveno odgovorna firma ponosni, jer su prvi hotel u niškom regionu koji je izvršio imunizaciju svojih zaposlenih, i to u prostorijama hotela.

"Želimo da pošaljemo poruku nade i istaknemo značaj imunizacije, naročito zaposlenih iz oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva, a sve to u cilju da naša grana koja je značajno pogođena pandemijom, što pre stane na noge i krene sa radom. Želimo da povratimo poverenje, osećaj bezbednosti i sigurnosti  naših stalnih i potencijalnih klijenata koji žele da dođu u naš grad i odsednu u hotelu, da uz poštovanje svih mera koje doprinose borbi protiv virusa korona, mogu da očekuju i bezbedan boravak, kao i da na svaki način brinemo, kako o njihovom, tako i o zdravlju nas zaposlenih..

Ovo je bila naša iskrena želja, ali i veoma važna poruka, kojom motivišemo ugostiteljske poslenike koji rade u hotelima i restoranima, kako bi svi zajedno doprineli stabilizaciji ove grane privrede u niškom regionu", izjavila je Tanja sa osmehom punim nade.

 

Komentara: 0


#   Niš   Dom zdravlja   turizam   hotel   Tami hotel   ugostiteljstvo   Koronavirus   kovid vakcina   Tatjana Mićić   Hotel Tami Residence
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima