Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Čepom do osmeha" i u Gradskoj kući

rssBookmark and Share

Niš 18.11.2016. Južna Srbija Info

U Gradskoj kući poptisan je sporazum o saradnji između Grada Niša i humanitarno-ekološke organizacije “Čepom do osmeha”,čime će ubuduće kutije za prikupljanje čepova biti postavljene i u prostorijama gradske uprave.

"Čepom do osmeha" i u Gradskoj kući

Danas ovu akciju podržavaju brojne institucije i kompanije. Svoje humano srce pokazalli su vrtići, škole, fakulteti, firme, sportski centri, pojedinci…Naročito je važno što ovakva akcija ima trostruku ulogu, a to je da se otpad reciklira,ali  da se misli o svojoj sredini i da se razvija humanost i solidarnost kod dece i ljudi.

U gradu Nišu postoji na desetine lokacija na kojima možete ostaviti  čepove ,među kojima su škole ,ali I društveno odgovorne kompanije i javne ustanove.

“Biće nam čast I zadovoljstvo da se ova humana akcija realizuje i u prostorijama Grada Niša ,gde će ubuduće na osnovu potpisanog ugovora biti postavljene kutije za sakupljanje čepova .

Iskreno verujem da će zaposleni i svi koji dolaze u naše prostorije pokazati visok stepen društvene odgovornosti I da ćemo svojim aktivnim učešćem pomoći realizaciju ove akcije čiji je cilj da se pomogne deci sa invaliditetom u obavljanju aktivnosti vezanih za njihovo obrazovanje.

Još jednom se zahvaljujem organizatorima ove akcije na spremnosti da i Grad Niš uključe u ovu Iepu priču i nadam se da ćemo ostvariti uspešnu saradnju “ rekao je gradonačelnik Niša posle potpisivanja ugovora.


#   Niš   Humano srce
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima