Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Krvavi obračun u Gornjem Krupcu: Mladić uboden nožem zbog devojke

rssBookmark and Share

Aleksinac 10.05.2017.

Dvadesetšestogodišnji M.M. iz Prćilovice izboden je u Gornjem Krupcu, a prema prvim informacijama za njegovo ranjavanje osumnjičen je njegov poznanik iz ovog sela.

Krvavi obračun u Gornjem Krupcu: Mladić uboden nožem zbog devojke

Dvadesetšestogodišnji M. M. iz Prćilovice povređen je nožem u sredu oko 15 sati. Njega je nakon svađe zbog devojke u koju su obojica zaljubljeni ubo nožem S. Đ. (43) iz Gornjeg Krupca, prenose Večernje novosti.

Do tragedije je došlo u dvorištu njihove prijateljice u Gornjem Krupcu, a prema nezvaničnim informacijama povod sukoba je bila ljubomora jer su obojica bili za nju zainteresovani. Kako smo nezvanično saznali S. Đ. potegao nož i ubo M. M. u grudi.

M. M. je privatnim automobilom prevezen u Klinički centar u Nišu gde mu je ukazana pomoć i gde je zadržan na daljem lečenju.

Gornji Krupac, mapio

Ranjenog čoveka je do niškog Urgentnog centra dovezla devojka, koja je rekla "da ništa nije imala ni sa jednim od njih, ako su oni nešto umislili do je njihova stvar". Sada, kaže, brine za obojicu, i za ovog izbodenog i za ovog što je izbo.

M.M. je, navodno, zadobio povrede grudnog koša sa probojem plućne maramice i u toku je njegova dijagnostika.

Policija je potvrdila da je u 14.50 sati dobila prijavu ovog događaja i uviđaj je u toku. U policiji je potvrđeno samo da im je prijavljeno da je došlo do rasprave dvojice muškaraca i da je jedan od njih nakon toga povređen.

Aleksinačke vesti


#   Aleksinac   Prćilovica   nož   Večernje novosti   ubod   ranjavanje   Gornji Krupac
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima