Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Na Preševu zaplenjeno 4.000 teglica, kapsula, tableta i kesica skupih suplemenata za potenciju

rssBookmark and Share

Preševo 15.08.2018. Južna Srbija Info

Carinici su na graničnom prelazu Preševo protekle nedelje, prilikom kontrole na ulazu u zemlju zaplenili gotovo 4.000 teglica, kapsula, tableta i kesica skupih suplemenata za potenciju, vrednih više od 24.000 evra.

Na Preševu zaplenjeno 4.000 teglica, kapsula, tableta i kesica skupih suplemenata za potenciju

Sredstva za potenciju otkrvena su kada je za detaljnu kontrolu izdvojen putnički kombi „folksvagen transporter“ holandskih registarskih oznaka, kojim je ka Holandiji putovala šestočlana porodica holandskih državljana turskog porekla.

Tom prilikom su iza zadnjeg sedišta, ispod ručno napravljenog kreveta, pronađeni sakriveni turski preparati za potenciju „Epimedyumlu“, „Prox Ginsegli“, „Royal Honey“, „Panax Ginsegli“, „Spartacus Formen“, „Kral Bali“, „Jet Max Formen“, „Royal drops Women“ i „Vejin Delay“.

Mada, holandski državljanin turskog porekla, koji se javio kao vlasnik krijumčarenih preparata ništa nije rekao, očigledno je da su, sudeći po količini, namenjeni daljoj preprodaji, možda čak i u nekoj specijalizovanoj radnji u Holadniji.

Ovih preparata ima i na našem tržištu i veoma su skupi. Staklena teglica od oko 200gr košta oko 3.500 dinara, a dnevno se konzumira samo po jedna kašičica.

Kako je reč o stranim državljanima sud je po hitnom postupku doneo rešenje kojim su krijumčarena roba i putnički kombi trajno oduzeti, dok je prekršilac novčano kažnjen.

S obzirom da je vrednost kombija procenjena na 7.600 evra, ukupna vrednost ovog prekršaja popela se na preko 30.000 evra.

Komentara: 0


#   Preševo   impotencija  carina  lekovi  Granični prelaz  tablete  gel
@


 


[ Dodaj komentar ]