Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šverc čokolade i keksa sa kanabisom (FOTO)

rssBookmark and Share

Gradina 15.11.2017. Južna Srbija Info

Carinski službenici su 13. novembra 2017. godine, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, zaplenili mašinicu za mlevenje marihuane, oko 120 grama hašiša, 20 mg kanabisovog ulja, kao i čokolade i keks sa dodatkom kanabisa.

Šverc čokolade i keksa sa kanabisom (FOTO)

Prekršaj je otkriven kada je na red za redovnu carinsku kontrolu stigao Mercedes turskih registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnji turski državljanin putujući na relaciji Holandija – Turska.

Nakon detaljnog pregleda automobila i prtljaga pronađena je mašinica za mlevenje marihuane, a na zadnjem sedištu paketić sa oko 103 grama hašiša za koji se sumnja da ga je putnik izbacio iz džepa misleći da ga carinici neće pronaći. Istovremeno, u džepu od jakne je držao još oko 17 grama hašiša.

Ispostavilo se da to nije sve, jer su u gepeku automobila, među novogodišnjim poklonima bile sakrivene dve bočice kanabisovog ulja od po 10 mg, pet čokolada sa dodatkom kanabisa kao i tri pakovanja keksa koji sadrže opojnu drogu.


#   marihuana   Gradina   carina   krijumčarenje   Turska   Granični prelaz   Holandija   hašiiš   čokolada sa marihuanaom
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima