Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kuršumlija: Evakuisano 17 ljudi, među njima i jedna beba

rssBookmark and Share

Kuršumlija 06.05.2015. Južna Srbija Info

U Domu zdravlja u Kuršumliji zbrinuto je sedamnaestoro ljudi, među kojima je petoro dece, jedna beba i vatrogasac, nakon izbijanja požara i trovanja ugljen-monoksidom, potvrđuju iz ove ustanove.

Dom zdravlja u Kuršumliji, Foto: www.toplickevesti.com
Dom zdravlja u Kuršumliji, Foto: www.toplickevesti.com

Kako je za Betu izjavila načelnica Hitne službe Nevena Vučković, svi pacijenti su zbrinuti, ukazana im je lekarska pomoć i niko od pacijenata nije životno ugrožen.

Vučković dodaje, "U pitanju je trovanje ugljenmonoksidom. Njihovo zdravstveno stanje je sada stabilno. Svi su i dalje u kuršumlijskom Domu zdravlja, gde će se pratiti njihovo stanje, a nakon konsultacija sa lekarima specijalistima biće pušteni na kućno lečenje", 

U najtežem zdravstvenom stanju je vatrogasac, Dušan Ilić star 23 godine, zato što je spasavajući ugrožene najduže bio izložen dimu, dok beba stara osamnaest dana nije ugrožena i ona se trenutno nalazi na pedijatrijskom odeljenju.

Požar koji je izbio jutros u stanu u prizemlju, raširio do četvrtog sprata.

Vlasnici stana u trenutku izbijanja požara nisu bili u njemu, a brzom intervencijom vatrogasaca, vatra je ugašena, i svi su ugroženi stanovnici zgrade evakuisani.


#   Kuršumlija   požar   trovanje   evakuacija   životno ugrožen   Dom zdravlja Kuršumlija   Nevena Vučković   Dušan Ilić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima