Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nezadovoljni gledalac upao u studio Niške televizije: Pretnje atentatom?(FOTO)

rssBookmark and Share

20.08.2015. Z.S. Južna Srbija Info

Danas se u Jutarnjem programu NTV umesto telefonskog komentara desilo nešto krajnje neuobičajeno.
Gledalac nezadovoljan gašenjem Niške televizije, umesto da telefonski prokomentariše, došao je u studio i upao u živi program.

Nezadovoljni gledalac upao u studio Niške televizije: Pretnje atentatom?(FOTO)

Saopštenje NTV Niš

Nišlija Milan Šištavac izrazito nezadovoljan zbog prodaje i eventualnog gašenja Niške televizije, umesto da se uključi putem telefonske veze, došao je lično do studija i upao u živi program.

Foto: N1

Negodujući zbog odnosa države prema Niškoj televiziji, otvoreno govoreći o svom političkom opredeljenju (SNS), Šištavac je govorio i tome kako premijer Vučić ne zna šta se sve dešava u Nišu.

Voditelji Milan Petković i Zoran Todorović, iako iznenađeni uspeli su situaciju da održe pod kontrolom iako je nezadovoljni građanim u jednom trenutku pominjao i atentat? Međutim ostalo je nejasno kome je i kako pretio Šištavac jer su ga voditelji prekinuli u tom trenutku.

Saopštenje uredništva NTV
Uredništvo Niške televizije najoštrije osuđuje upad nepozvanog građanina u Jutarnji program Ntv i ograđuje se od pretnji koje je tom prilikom izrekao.
NTV je otvorena za različita mišljenja i stavove ali ne i za bilo kakvo iznošenje pogrdnih reči i pretnji. Niška televizija je angažovala firmu koja radi poslove obezbeđenja, koja je u ovom slučaju, očigledno, napravila propust.


#   NTV   upad   Zoran Todorović   Milan Petković   Jutarnji program  
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima