Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Čistka u SNS: Isključenje neposlušnih naprednjaka

rssBookmark and Share

Vranje 25.10.2014. Tanjug

Izvršni odbor SNS isključio je iz stranke šest odbornika lokalne skupštine iz Vranja zbog nepoštovanja stranačke discipline, saopštilo je danas Povereništvo SNS u Vranju.

Čistka u SNS: Isključenje neposlušnih naprednjaka

Na sednici Izvršnog odbora SNS, održanoj 20. oktobra u Beogradu, doneta je odluka da se iz stranke isključe Aleksandra Veličković, Slobodan Petrović, Petar Petrović, Zvonko Alijević, Dragoljub Stevanović i Nebojša Stojanović.

Naime, Povereništvo SNS u Vranju je Izvršnom odboru stranke podnelo disciplinsku prijavu protiv ovih šest članova zbog nepoštovanja odluke centrale da se nakon raspuštanja GrO SNS u Vranju izađe iz lokalne vlasti, a u skladu sa Statutom SNS i Pravilnicima o članstvu i disciplinskoj odgovornosti.

"Nepoštovanjem stranačke discipline, svojim postupcima i političkim delovanjem navedeni su naneli štetu ugledu i interesima stranke, zbog čega su i isključeni", navodi se u saopštenju Povereništva SNS u Vranju.


#   Vranje   SNS   isključenje   sednica   odbor   duple funkcije   Aleksandra Veličković   Slobodan Petrović   Petar Petrović   Zvonko Alijević   Dragoljub Stevanović   Nebojša Stojanović
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima