Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pripreme za dolazak premijera u Niš teku po planu

rssBookmark and Share

21.09.2016. Južna Srbija Info

Pripreme za dolazak premijera Aleksandra Vučića sa ministrima u Niš gde će boraviti od 10. do 17. oktobra teku po planu, ali iako je sam premijer ranije najavio da će boraviti u kasarni "Knjaz Mihailo", gradonačelnik Darko Bulatović nije mogao sa preciznošću da potvrdi.

Pripreme za dolazak premijera u Niš teku po planu

Bulatović nije mogao da potvrdi i kako građani Niša mogu da zakažu razgovor sa Vučićem, ali je izvesno da uvek mogu da se obrate putem telefona Vladi Srbije gde će dobiti sve potrebne informacije.

Gradonačelnik je takođe rekao da će niška javnost biti detaljno obaveštena i na vreme, posredstvom medija o detaljima boravka premijera u gradu na Nišavi.

Mediji su juče već pisali kako i na koji način građani mogu da zakažu razgovor sa premijerom Srbije i za sada je sigurno da svi oni iz Niša i okoline koji žele da razgovaraju sa premijerom Aleksandrom Vučićem i iznesu mu svoje probleme, za sada ne mogu to da učine u Nišu, već treba da pozovu broj telefona 011/3610-736 (Vlada Republike Srbije) ili zakažu putem mejla razgovorsapremijerom@go.rs, piše na zvaničnom sajtu Vlade Srbije.

Komentara: 0


#   Aleksandar Vučić   Vlada Republike Srbije   Darko Bulatović   kasarna Knjaz Mihailo
@avucic @Vlada_SR @DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima