Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Štrajkom glađu ispred opštine traži posao

rssBookmark and Share

Kuršumlija 13.09.2013. SR

Radojica Milosavljević (48), iz sela Barlovo kod Kuršumlije koji je nezadovoljan jer niko od članova njegove porodice nije zaposlen stupio je u štrajk glađu ispred zgrade opštine Kuršumlija.

Štrajkom glađu ispred opštine traži posao

Milosavljević koji po kiši koja od jutros neprestano pada u Kuršumliji štrajkuje glađu ispred zgrade SO Kuršumlija tražio je sastanak s predsednikom opštine Radoljubom Vidićem, kome je uputio zahtev da bilo koga od članova njegove porodice zaposli, ali niko iz opštine nije odgovorio na taj zahtev.

Milosavljević je za Južnu Srbiju kazao da se pre ovog očajničkog poteza više puta obraćao predsedniku opštine Kuršumlija Radoljubu Vidiću i nadležnima u opštini, što nije rezultirao zaposlenjem nekog od porodice Milosavljević koja živi na ivici egzistencije u Kuršumlijskom selu Barlovo.

- Moja porodica i ja nemammo za hleba, dete mi ide gladno na spavanje. Milostinju neću, hoću posao kako bi moje dete imalo parče hleba, Kazao je on.

Radojica kaže da će ostati ispred zgrade opštine Kuršumlija u štrajku glađu sve dok bar jedan od članova njegove pododice ne dobije posao.

Niko u opštini Kuršumlija nije želeo da komentariše kako u kabinetu predsednika opštine Radoljuba Vidića kažu ''te gluposti'' .


#   Kuršumlija   posao
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima