Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Штрајком глађу испред општине тражи посао

rssBookmark and Share

Куршумлија 13.09.2013. СР

Радојица Милосављевић (48), из села Барлово код Куршумлије који је незадовољан јер нико од чланова његове породице није запослен ступио је у штрајк глађу испред зграде општине Куршумлија.

Штрајком глађу испред општине тражи посао

Милосављевић који по киши која од јутрос непрестано пада у Куршумлији штрајкује глађу испред зграде СО Куршумлија тражио је састанак с председником општине Радољубом Видићем, коме је упутио захтев да било кога од чланова његове породице запосли, али нико из општине није одговорио на тај захтев.

Милосављевић је за Јужну Србију казао да се пре овог очајничког потеза више пута обраћао председнику општине Куршумлија Радољубу Видићу и надлежнима у општини, што није резултирао запослењем неког од породице Милосављевић која живи на ивици егзистенције у Куршумлијском селу Барлово.

- Моја породица и ја немаммо за хлеба, дете ми иде гладно на спавање. Милостињу нећу, хоћу посао како би моје дете имало парче хлеба, Казао је он.

Радојица каже да ће остати испред зграде општине Куршумлија у штрајку глађу све док бар један од чланова његове пододице не добије посао.

Нико у општини Куршумлија није желео да коментарише како у кабинету председника општине Радољуба Видића кажу ''те глупости'' .


#   Куршумлија   посао
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима