Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Surdulica u dimu: Nezgoda u fabrici Knauf

rssBookmark and Share

Surdulica 08.07.2019. J. S. Novosti

Novica Tončev, narodni poslanik i predsednik skupštine tog grada kaže da je brzo reagovao jer je zabrinut zbog eventualnih posledica

Surdulica u dimu: Nezgoda u fabrici Knauf

U jutarnjim satima u fabrici Knauf u Belom polju kod Surdulice došlo je do akcidenta, zbog čega je ceo grad bio u dimu. Još uvek nije poznato šta se dogodilo, ali je izvesno da je dim krenuo iz fabrike. Iako nema zvaničnih informacija, najverovatnije nema povređenih.

Novica Tončev, narodni poslanik i predsednik skupštine tog grada kaže da je brzo reagovao jer je zabrinut zbog eventualnih posledica.

- Meni su odgovorili da je izgorela proizvodna linija i da je to para. Ipak, poslali smo ekološkog inspektora u fabriku i očekujemo izveštaj - kaže Tončev za Novosti.

Sa druge strane u Policijskoj upravi je rečeno da slučaj nije prijavljen. Iz Knaufa se još nisu oglašavali. Društvene mreže su preplavljene fotografijama i snimcima. 

Stanojko Stanisavljević predstavnik grupe građana “Udahni duboko”, koji su organizovali više protestnih šetnji zbog navodne zagađenosti koja dolazi iz fabrike, kaže da nema konkretnih informacija još uvek, ali da situacija nije delovala naivno.

J. S. Novosti


#   Surdulica   ekologija   Novica Tončev   društvene mreže   KNAUF   Stanojko Stanisavljević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima