Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tamara Vučić obradovala đake u Kuršumliji

rssBookmark and Share

Kuršumlija 04.09.2018. Mondo, Tanjug

Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić obišla je s početkom nove školske godine Kuršumliju, gde je prvacima u OŠ "Miloje Zakić" podelila rančeve sa školskim priborom.

Tamara Vučić obradovala đake u Kuršumliji

Ona je poručila đacima im da budu vredni, marljivi i radni, ali i da nikada ne zaborave da se igraju, jer je igra, kaže, važan deo detinjstva.

Mališane je u toj osnovnoj školi, koja je prve učenike primila 1980. godine, na klupama sačekala "dobrodošlica" u vidu ispisane pesme sa porukom da budu dobri učenici, ali i ljudi, a sa suprugom predsednika Srbije podelli su svoje najveće radosti, očekivanja, ali i strahovanja, među kojima su i - loše ocene.

Tamara Vučić je u Kuršumliji bila pre samo nekoliko meseci, kada se družila sa najmađim stanovnicima tog grada, a sada je, kaže, došla na ideju da obraduje "male borce za znanja, koji tek kreću u svoju bitku."

"Iskreno se radujem što sam ponovo u Kuršmuliji. Sada smo obezbedili 131 ranac u kojima su pernice, olovke, sveske, tempere, sve ono što smo smatrali da je neophodno za početak školske godine. Ovo je za te male ljude važan dan, ali ne samo za njih, već i za njihove roditelje, bake i deke, i nema sumnje da tu ima i malo straha, strepnje i nesigurnosti", rekla je Vučić.

"Poželela da budu vredni, marljivi i radni, ali sam im isto tako poželala da nikako ne zaborave na igru i druženje. Tako se oni i razvijaju u dobre mlade ljude", rekla je Vučić.

Predsednikova supruga obišla je i OŠ "Drinka Pavlović" u Kosaničkoj Rači. Tamari Vučić je tom prilikom uručena zahvalnica za doprinos unapređenju položaja dece i mladih koji žive uz administrativnu liniju.

Komentara: 0


#   Kuršumlija   Miloje Zakić OŠ   Tamara Vučić
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}