Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zatvoren hotel „Ambasador“, radnici ostali na ulici

rssBookmark and Share

12.04.2013. Autor: Z. M.

Odbor direktora Srbija-turista doneo je odluku da zbog lošeg poslovanja zatvori hotel „Ambasador“ u Nišu na određeno vreme, potvrđeno je za naš portal.

Zatvoren hotel „Ambasador“, radnici ostali na ulici

Prema našim izvorima, pedesetak radnika hotela ostalo je bez posla, a ostali bi trebalo da budu zaposleni u hotelu „Niš Grand“, kada bude otvoren.

Srba Ilić, vlasnik američke kompanije Junivorld, koja je privatizovala „Srbija-turist“ u čijem sastavu su hotel „Ambasador“ i ostali najveći hoteli u Nišu i okolini, u nedavnoj izjavi za Danas nije najavio ovakvu mogućnost. On je tada kazao da je prošle godine u hotel „Ambasador“, koji je u strogom centru i predstavlja „simbol grada“, „uloženo više od 500.000 evra“. Prema njegovim rečima, gostima se sada nudi 85 renoviranih soba i apartmana, od ukupno 150, kao i renovirani lobi, recepcija hotela i restoran u mezaninu.

Ilić je tada kazao i da će obimni radovi na rekonstrukciji hotela „Niš“, koji bi trebalo da postane „Niš Grand“ i jedini veliki hotel sa četiri zvezdice, što ovaj grad do sada nije imao, biti završeni u roku, odnosno do kraja marta. Oni još uvek traju, a renovirani hotel nije otvoren.


#   hotel   Srba Ilić   bez posla
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima