Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Затворен хотел „Амбасадор“, радници остали на улици

rssBookmark and Share

12.04.2013. Autor: Z. M.

Одбор директора Србија-туриста донео је одлуку да због лошег пословања затвори хотел „Амбасадор“ у Нишу на одређено време, потврђено је за наш портал.

Затворен хотел „Амбасадор“, радници остали на улици

Према нашим изворима, педесетак радника хотела остало је без посла, а остали би требало да буду запослени у хотелу „Ниш Гранд“, када буде отворен.

Срба Илић, власник америчке компаније Јуниворлд, која је приватизовала „Србија-турист“ у чијем саставу су хотел „Амбасадор“ и остали највећи хотели у Нишу и околини, у недавној изјави за Данас није најавио овакву могућност. Он је тада казао да је прошле године у хотел „Амбасадор“, који је у строгом центру и представља „симбол града“, „уложено више од 500.000 евра“. Према његовим речима, гостима се сада нуди 85 реновираних соба и апартмана, од укупно 150, као и реновирани лоби, рецепција хотела и ресторан у мезанину.

Илић је тада казао и да ће обимни радови на реконструкцији хотела „Ниш“, који би требало да постане „Ниш Гранд“ и једини велики хотел са четири звездице, што овај град до сада није имао, бити завршени у року, односно до краја марта. Они још увек трају, а реновирани хотел није отворен.


#   хотел   Срба Илић   без посла
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима