Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Ниш на путу свиле: Здравковић потписо писмо о намерама са кинеским градом ХангџоуЗа Митровића министар културе површна незналица: Министар Вукосављевић одговорио власнику Пинк-а, уз жеље за добро здрављеУченици и професори у Куршумлији протестују због спајања школаПолиција наишла док су заливали засад индијске конопљеДесетогодишњи дечак страдао на путу код ПрокупљаАлексинац као касапница: У нападима ножем повређени тинејџер и старији мушкарацПрети и тужиоцима, бије кога стигне и хушка псе: Ко је жестоки момак који је избо тренера у Алексинцу?


На међународној конференцији о дигиталној економији у кинеском граду Хангџоу поптисано је Писмо о намерама зa jачање развоја Информатичког пута свиле између Града Хангџоу и Града Ниша
Жена стара 82 године, преминула је од последица вируса Западног Нила, потврдили су у Клиничком центру Ниш.
Црвени крст Прокупље добио је 500 пакета са храном и средствима за хигијену, који ће бити подељени најугроженијим становницима општине Прокупље.
"Ако је Кадрију Весељију толико стало да дође до Ниша ја ћу му омогућити да, кад год буде пожелео, пређе административну линију и да га стражарно спроведемо до истражног судије и упознамо с притворским капацитетима у Нишу, што он као ратни злочинац свакако заслужује", поручио је данас министар одбране Александар Вулин на изјаву Кадрија Весељија да Ниш историјски припада тзв. „Косову“ и да ће га освојити.
У Фонду за развој одржан је састанак пословних жена Куће кластера и представника развојног Фонда.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 9 15. септембар 2018. године.
Јуче је у Нишу одржанна конференција „УПОЗНАЈТЕ НИШ, ГРАД ЗА СВА ЧУЛА“, са поебним акцентом на сеоски, етно и гастро -туризам.
Град Ниш расписао је тендер за израду пројектног решења за реконструкцију и наткривање стадиона Чаир, која ће омогућити да капацитет стадиона буде повећан са садашњих 18.400 на 22.000 седишта, кажу у Секретаријату за инвестиције Ниша.
На изјаву министра културе Владана Вукосављевића да би ријалити програми требало да се емитују на посебним каналима који се плаћају и да духовно и ментално уништавају народ, реаговао је Жељко Митровић, власник "Пинк медија групе", након чега је министар Вукосављевић издао саопштење.
Четворогодишњи Душан Тодоровић, који болује од агресивног облика тумора, на путу је за Барселону где ће бити настављено његово лечење. Дечака у авиону Владе Србије прате лекари из Тиршове, сазнаје РТС.
ечерас са почетком у 20 сати у оквиру "Романи феста", познати нишки бенд "Весели роми" одржаће концерт на Амфитеатру код споменика Шабану Бајрамовићу у организацији Удружења "Весели Роми" и подршку ГО Медијана.
У оквиру Европске недеље мобилности, ЕУ инфо кутак Ниш организовао је неколико догађаја са циљем промоције алтернативних видова мобилности.
Поводом друге годишњице од формирања актуелног градске извршне власти, Градоначелник Ниша Дарко Булатовић дао је интервју дневном листу Политика.
Предвиђање временске прогнозе не служи само да би добили информације о томе како се треба обући, да ли носити кишобран или не. Временска прогноза би управо требала користи свим јавним службама а нарочито служби за ванредне ситуације како би могли проактивно да делују како би се спречиле евентуалне штете настале полавом, велликим снегом, пожарима и другим непогодама.