Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Почело дубинско прање улица у НишуОбележена је 101. годишњица страдања у Ристовцу код ВрањаПреминуо Стојан Ранђеловић, некадашњи председник СГ НишаРадост и игра матураната уз кадрил Јохана Штрауса"Дани жалфије" у Сићеву 18. и 19. мајаЧекали су 35 година: Раднички поново у Европи!"Србија у ритму Европе” у Нишу


Правно-пословна школа Ниш, организује 2. Меморијални турнир у шаху, за кадете и омладинце до22.године.Турнир почиње у ЧЕТВРТАК 31. маја 2018.г. у09,00 у Правно-пословној школи Ниш ,у Нишу, Трг Краља Милана, 8.
Велику пажњу јавности привукла је прича о дечацима који су скочили са бедема Тврђаве како би се спасили од групе момака која их је, без икаквог разлога, напала. Портал Нишке вести дошао је до информација шта се то догодило што је натерало четрнаестогодишње дечаке на овакав потез.
Техничка школа „15. мај“ је и ове године Дан школе обележила манифестацијом „Отворена врата“ и угостила осмаке свих основних школа у општини.
Демократска странка у Нишу обележила је страначку славу Ђурдјевдан, а председник Градског одбора ДС, Миодраг Станковић оценио је на прослави, да од 1990 године и обнављања рада ДС-а не постоји ништа добро што је учињено у Србији, а да то нису водиле демократе.
Компанија “Пештан” из Аранђеловца у потрази је за младим инжењерима машинства и електронике.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 19. мај 2018. године.
Нишка јавност је навикла да у протекле четири године, посебно у прошле године из Туристичке организације Ниш, стижу само лепе вести кад се ради о туристичком промету, посетиоцима, о броју ноћења, боравку туриста генерално.
У Лесковцу је отворена 12. по реду Минибаскетијада чији су организатори Регионални кошаркашки савез Јужне Србије и Кошаркашки клуб Актавис Академија.
У Нишу ће у суботу, у оквиру манифестације „Ноћ музеја“, која ће тога дана бити одржана у четрдесет градова широм Србије, као и широм Европе, бити доступан низ културних садржаја који ће моћи да се посете до дубоко у ноћ. Петнаеста „Ноћ музеја“ одржава се под слоганом „Победе и победници“
Србија се налази на 25. месту по броју оболелих од рака. Изнад Србије на овој листи налазе се 24 углавном уређене земље, са много развијенијим здравственим системом.
Хуманитарни концерт под слоганом „Концертом за дворану“ у Лесковцу посетило је преко 3000 људи.
Делегација Града Ниша боравила је јуча у Храму Светог Теодора, а састали су се и са митрополитом Сереса.
По оцени академика Дејана Поповића, могућност за запошљавањем преко 20.000 људи у ИТ сектору је фама
Женама у Нишу некада је био циљ да се остваре у улози мајке, или добре сестре, тетке, иако нису имале право гласа, "држале" су породицу на окупу и бринуле о деци и својим ближњима.