Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бес губитника: Фудбалери Војводине ломили врата у свлачионицама на Чаиру

rssBookmark and Share

31.10.2016. Д.Јоцић, Народне новине, Белами, Јужна Србија Инфо

Вандалско понашање гостију на полувремену утакмице. Једна од неколико фотографија које нам је доставила ПР служба Радничког јасно показује да су двоја врата у свлачионици Војводине била поломљена, једна која воде ка амбуланти и она ка туш кабинама.

Бес губитника: Фудбалери Војводине ломили врата у свлачионицама на Чаиру

Било је неколико спорних ситуација током меча, код којих ни након одгледаног ТВ снимка није најјасније да ли су гости оштећени, али то свакако није оправдање за овакво њихово скандалозно понашање. Уосталом, Новосађани су брзо заборавили какво су суђење имали приликом свог претходног гостовања у Нишу, када су ови тимови били директни ривали за место које води у Европу…

РЕЧ ТРЕНЕРА

Лалатовић „у црнини“, Раставац: За анале!

Још једном се испоставило да је Ненад Лалатовић „персона нон грата“ међу присталицама Радничком, посебно онима са западне трибине, који су га, ма колико да је овог пута заиста иритирао својим гестикулацијама, непотребно, у више наврата врло простачки вређали. Незадовољан суђењем Петра Пипера, одмах после меча, он је за ТВ Арена спорт рекао да „себи даје минут ћутања“, да би нешто касније, мало хладније главе, на конференцији за новинаре био тек нешто опширнији у свом излагању:

-Честитам Радничком на победи и честитам мојим играчима на игри у другом полувремену. Још једном смо показали да играмо најлепши фудбал у Србији и сасвим смо заслужено на другом месту! Али, ја сам данас у црнини, са правом. То је све што ћу рећи.

На питање колеге из Спортског журнала „где су били у првом полувремену“, Лалатовић је бесно одговорио:

-У првом смо били у Новом Саду, али у другом смо били Реал Мадрид овде у Нишу.

На другој страни, Милан Раставац небројено пута је доказао своје господске манире и одсуство било какве еуфорије, свеједно је у победи или поразу. Овог пута, била је то победа, велика победа…

-Захвалио бих се најпре на честиткама. Данашња утакмица је дефинивно за нас била посебна. Имали смо ту, неку негативну традицију, која нас је притискала, размишљали смо о њој. У госте нам је долазила екипа која је играла одлично у претходном приоду и знали смо да нас чека тешка и неизвесна утакмица. Објективно смо дали све од себе што можемо у овом моменту. За нас је боље изгледало прво полувреме док су екипе биле егал, него друго када је Војводина остала са играчем мање. Имали смо доста ситуација које је требало митрније и квалитетније да спроведемо у завршници, да бисмо дошли до другог гола, а на крају се утакмица свела да је Војводина могла да дође до гола и после шанси и после прекида. Све у свему, морам да будем задовољан и резултатом и учинком свог тима до сада. Честитао бих играчима, ово је 27. бод у 14 кола, што је за Раднички историјски учинак. Верујем да је и овај резултат додатни подстрек да овако наставимо даље. 


#   вандали   Чаир   Раднички ФК   Милан Раставац   фудбалери   Војводина ФК   Ненад Лалатовић   ТВ Арена   свлачионице
@NisRadnicki @arenasport_tv @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима