Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bes gubitnika: Fudbaleri Vojvodine lomili vrata u svlačionicama na Čairu

rssBookmark and Share

31.10.2016. D.Jocić, Narodne novine, Belami, Južna Srbija Info

Vandalsko ponašanje gostiju na poluvremenu utakmice. Jedna od nekoliko fotografija koje nam je dostavila PR služba Radničkog jasno pokazuje da su dvoja vrata u svlačionici Vojvodine bila polomljena, jedna koja vode ka ambulanti i ona ka tuš kabinama.

Bes gubitnika: Fudbaleri Vojvodine lomili vrata u svlačionicama na Čairu

Bilo je nekoliko spornih situacija tokom meča, kod kojih ni nakon odgledanog TV snimka nije najjasnije da li su gosti oštećeni, ali to svakako nije opravdanje za ovakvo njihovo skandalozno ponašanje. Uostalom, Novosađani su brzo zaboravili kakvo su suđenje imali prilikom svog prethodnog gostovanja u Nišu, kada su ovi timovi bili direktni rivali za mesto koje vodi u Evropu…

REČ TRENERA

Lalatović „u crnini“, Rastavac: Za anale!

Još jednom se ispostavilo da je Nenad Lalatović „persona non grata“ među pristalicama Radničkom, posebno onima sa zapadne tribine, koji su ga, ma koliko da je ovog puta zaista iritirao svojim gestikulacijama, nepotrebno, u više navrata vrlo prostački vređali. Nezadovoljan suđenjem Petra Pipera, odmah posle meča, on je za TV Arena sport rekao da „sebi daje minut ćutanja“, da bi nešto kasnije, malo hladnije glave, na konferenciji za novinare bio tek nešto opširniji u svom izlaganju:

-Čestitam Radničkom na pobedi i čestitam mojim igračima na igri u drugom poluvremenu. Još jednom smo pokazali da igramo najlepši fudbal u Srbiji i sasvim smo zasluženo na drugom mestu! Ali, ja sam danas u crnini, sa pravom. To je sve što ću reći.

Na pitanje kolege iz Sportskog žurnala „gde su bili u prvom poluvremenu“, Lalatović je besno odgovorio:

-U prvom smo bili u Novom Sadu, ali u drugom smo bili Real Madrid ovde u Nišu.

Na drugoj strani, Milan Rastavac nebrojeno puta je dokazao svoje gospodske manire i odsustvo bilo kakve euforije, svejedno je u pobedi ili porazu. Ovog puta, bila je to pobeda, velika pobeda…

-Zahvalio bih se najpre na čestitkama. Današnja utakmica je definivno za nas bila posebna. Imali smo tu, neku negativnu tradiciju, koja nas je pritiskala, razmišljali smo o njoj. U goste nam je dolazila ekipa koja je igrala odlično u prethodnom priodu i znali smo da nas čeka teška i neizvesna utakmica. Objektivno smo dali sve od sebe što možemo u ovom momentu. Za nas je bolje izgledalo prvo poluvreme dok su ekipe bile egal, nego drugo kada je Vojvodina ostala sa igračem manje. Imali smo dosta situacija koje je trebalo mitrnije i kvalitetnije da sprovedemo u završnici, da bismo došli do drugog gola, a na kraju se utakmica svela da je Vojvodina mogla da dođe do gola i posle šansi i posle prekida. Sve u svemu, moram da budem zadovoljan i rezultatom i učinkom svog tima do sada. Čestitao bih igračima, ovo je 27. bod u 14 kola, što je za Radnički istorijski učinak. Verujem da je i ovaj rezultat dodatni podstrek da ovako nastavimo dalje. 


#   vandali   Čair   Radnički FK   Milan Rastavac   fudbaleri   Vojvodina FK   Nenad Lalatović   TV Arena   svlačionice
@NisRadnicki @arenasport_tv @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima