Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Чаир добио струју, биће рукомета у Нишу

rssBookmark and Share

06.06.2014. Мондо, Јужне Вести

Неизвесност око места одигравања прве утакмице баража квалификација за Светско првенство отклоњена је у четвртак предвече

Чаир добио струју, биће рукомета у Нишу

Рукометна репрезентација Србије ипак ће угостити Чешку у нишкој дворани Чаир, где је последњих година уживала изванредну подршку, објавиле су "Јужне вести".

У четвртак је изненада постало неизвесно да ли ће се први меч баража за одлазак на Светско првенство у Катару 2015. играти на предвиђеном месту, јер је Чаир због дуга остао без електричне енергије.

Како је објаснио директор СЦ Чаир Драган Перић, надлежнима је током дана предочено да "орлови" не могу да тренирају у дворани где нема одговарајуће подлоге и да мењање амбијента мање од 48 сати пре утакмице може да утиче на резултат.

"После четири-пет разговора нам је укључена струја", рекао је Перић.

Најбољи српски рукометаши у вечерњим часовима су изашли на "тарафлекс" Чаира да тренирају, а утакмица је заказана за суботу од 21 час.

Реванш сусрет је 14. јуна у Чешкој.

Према Перићевим речима, дуг за струју износи око 20 милиона динара и отплаћује се по репрограму. Како спортском центру касне уплате од града, тако и челници Чаира касне са измиривањем обавеза према ЕПС-у.


#   струја   Чаир   рукомет   Драган Перић   светско првенство   Јужне вести
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима