Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Додић велича карактер екипе, Нишлије у шоку

rssBookmark and Share

14.04.2014. Спортске.Нет

Тренер фудбалера Јагодине Младен Додић рекао је после победе над Радничким да су Нишлије били бољи ривал на терену током већег дела сусрета, али да је упорност његових играча донела преокрет

Додић велича карактер екипе, Нишлије у шоку

"Они су данас до последњих десетак минута утакмице били боља екипа, контролисали су игру и стварали шансе, а ми нисмо били на свом нивоу. Моји момци су показали и да кад их не слуша лопта, не одустају. Показали смо карактер", рекао је Додић новинарима после утакмице.

Јагодина је вечерас на свом терену у последњој утакмици 23. кола Суперлиге Србије победила Раднички из Ниша са 2:1, а домаћа екипа је до преокрета дошла у последњих пет минута сусрета.

"Заиста сам поносан на моје играче, овакве утакмице не може добити свака екипа. Радничком желим много среће у наставку првенства и сматрам да су данас показали квалитет, како индивидуални тако и колективни и зато је ова утакмица за нас толико била тешка, комшијски дерби са екипом која исто жели треће место", казао је Додић.

Шеф струке казао је да Јагодина жели са добрим резултатима да настави и у наредном колу против Партизана.

"Ми смо успели у ова три последња дербија да донесемо седам бодова и заиста иза нас је једна врло успешна недеља и успешна серија коју желимо да наставимо и следећег четвртка против шампиона Партизана", рекао је он.

Помоћи тренер Радничког Ненад Стаменковић рекао је да је екипа у шоку после преокрета Јагодине.

"Искрено, желим да кажем да смо у шоку, из једне добре игре и одличног резултата дошли смо у ситуацију да изгубимо утакмицу и то једној искусној екипи, као што је наша не би смело да се дешава", рекао је Стаменковић.

Асистент шефа струке Милана Милановића, казао је да екипа мора да се окрене наредној утакмици.

"Јагодина је кренула свом снагом и натерала нас је на то да се можда повучемо, али то нам није била намера. Морамо брзо да из овог шока изађемо и да се спремимо за утакмицу која нас чека у четвртак против Напретка из Крушевца", рекао је Стаменковић.

Јагодина ће у наредном колу гостовати Партизану у Београду, док Раднички дочекује Напредак из Крушевца.


#   Ненад Стаменковић   фудбал   Раднички ФК   тренер
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима