Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dodić veliča karakter ekipe, Nišlije u šoku

rssBookmark and Share

14.04.2014. Sportske.Net

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je posle pobede nad Radničkim da su Nišlije bili bolji rival na terenu tokom većeg dela susreta, ali da je upornost njegovih igrača donela preokret

Dodić veliča karakter ekipe, Nišlije u šoku

"Oni su danas do poslednjih desetak minuta utakmice bili bolja ekipa, kontrolisali su igru i stvarali šanse, a mi nismo bili na svom nivou. Moji momci su pokazali i da kad ih ne sluša lopta, ne odustaju. Pokazali smo karakter", rekao je Dodić novinarima posle utakmice.

Jagodina je večeras na svom terenu u poslednjoj utakmici 23. kola Superlige Srbije pobedila Radnički iz Niša sa 2:1, a domaća ekipa je do preokreta došla u poslednjih pet minuta susreta.

"Zaista sam ponosan na moje igrače, ovakve utakmice ne može dobiti svaka ekipa. Radničkom želim mnogo sreće u nastavku prvenstva i smatram da su danas pokazali kvalitet, kako individualni tako i kolektivni i zato je ova utakmica za nas toliko bila teška, komšijski derbi sa ekipom koja isto želi treće mesto", kazao je Dodić.

Šef struke kazao je da Jagodina želi sa dobrim rezultatima da nastavi i u narednom kolu protiv Partizana.

"Mi smo uspeli u ova tri poslednja derbija da donesemo sedam bodova i zaista iza nas je jedna vrlo uspešna nedelja i uspešna serija koju želimo da nastavimo i sledećeg četvrtka protiv šampiona Partizana", rekao je on.

Pomoći trener Radničkog Nenad Stamenković rekao je da je ekipa u šoku posle preokreta Jagodine.

"Iskreno, želim da kažem da smo u šoku, iz jedne dobre igre i odličnog rezultata došli smo u situaciju da izgubimo utakmicu i to jednoj iskusnoj ekipi, kao što je naša ne bi smelo da se dešava", rekao je Stamenković.

Asistent šefa struke Milana Milanovića, kazao je da ekipa mora da se okrene narednoj utakmici.

"Jagodina je krenula svom snagom i naterala nas je na to da se možda povučemo, ali to nam nije bila namera. Moramo brzo da iz ovog šoka izađemo i da se spremimo za utakmicu koja nas čeka u četvrtak protiv Napretka iz Kruševca", rekao je Stamenković.

Jagodina će u narednom kolu gostovati Partizanu u Beogradu, dok Radnički dočekuje Napredak iz Kruševca.


#   Nenad Stamenković   fudbal   Radnički FK   trener
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima