Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новичин дрес из финалне утакмице купа на хуманитарној аукцији

rssBookmark and Share

Ниш 21.02.2018.

Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић прикључио се акцији Хуманитарне организације "Заједно за живот" како би помогао навијачу црно-белих Драгану Пајићу да сакупи новац за потребну операцију, саопштила је данас та организација.

Новичин дрес из финалне утакмице купа на хуманитарној аукцији

Новица Величковић одлучио је да донира дрес у којем је одиграо утакмицу финала Купа Радивоја Кораћа и у којем је предводио Партизан до победе против Црвене звезде и пехара.

"Победу у финалу Купа, као и овај дрес, посвећујемо Ганету и његовој дугогодишњој борби да сакупи средства за операцију која је неопходна. Позивам све да се укључе у акцију хуманитарне организације 'Заједно за живот' и помогну колико могу, јер је у питању човек који је стално уз нас на трибинама, прави љубитељ спорта и ово је начин да му се као клуб одужимо за све", рекао је Величковић.

Дрес Новице Величковића са утакмице финала Купа Радивоја Кораћа биће на интернет аукцији наредна три дана.

Сав приход од продаје дреса намењен је за операцију великом симпатизеру црно-белих, Драгану Ганету Пајићу. Драган Пакић је рођен са тешким деформитетом лица и до сада је већ имао 25 корективних операција. Сада је потребно сакупити више од 10.000 евра за још једну операцију вилице, лица и зуба које су му неопходне.

Пре Новице Величковића, ову акцију подржао је и капитен фудбалера Партизана Саша Илић. Његов дрес је на прошлонедељној интернет аукцији продат за 90.000 динара.

Како се додаје у саопштењу организације "Заједно за живот", сви који су у могућности такође могу послати СМС са бројем 454 на број 3030 или донирати средства за операцију Драгана Пајића на следеће бројеве рачуна:

Динарски: 115-0381642435922-77

Девизни: РС35115033816424359227

TimeOut


#   Ниш   кошарка   интернет   Партизан КК   Куп Радивој Кораћ   Time Out портал   Новица Величковић
@PartizanBC @timeoutrs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима