Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Милош Живковић напустио Раднички

rssBookmark and Share

08.02.2014. Спортске.нет

Најбоља одбрана Јелен Суперлиге остала је без, вероватно, најбољег 'шрафа', пошто је Милош Живковић напустио екипу Радничког из Ниша.

Милош Живковић напустио Раднички

Одбрана Радничког из Ниша остала је без момка који је током јесењег дела сезоне командовао задњом линијом "Реала са Нишаве" и тиме допринео да екипа Драгољуба Беквалца прими најмање голова у лиги.

Милош Живковић напустио је Раднички током припрема у Анталији и прикључио се румунском Ботошанију који се такође припрема на обали Средоземног мора.

Живковић је рођен у Нишу 1984. године, прошао је све селекције Радничког онда је каријеру градио у белоруском Гомељу, Синђелићу, Новом Пазару, Јагодини, Металцу и Работничком.

У матични клуб вратио се пред почетак текуће сезоне а чињеница да је одбрана Радничког током јесени примила свега десет голова сведочи о томе колико су Живковић и његови саиграчи из последње линије добро радили свој посао.

Замена за момка који ће каријеру наставити у Румунији могао би да буде Ибрахим Гај који се најављује као ново појачање Радничког.

 


#   Раднички ФК   Ибрахим Гај   Милош Живковић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима