Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Miloš Živković napustio Radnički

rssBookmark and Share

08.02.2014. Sportske.net

Najbolja odbrana Jelen Superlige ostala je bez, verovatno, najboljeg 'šrafa', pošto je Miloš Živković napustio ekipu Radničkog iz Niša.

Miloš Živković napustio Radnički

Odbrana Radničkog iz Niša ostala je bez momka koji je tokom jesenjeg dela sezone komandovao zadnjom linijom "Reala sa Nišave" i time doprineo da ekipa Dragoljuba Bekvalca primi najmanje golova u ligi.

Miloš Živković napustio je Radnički tokom priprema u Antaliji i priključio se rumunskom Botošaniju koji se takođe priprema na obali Sredozemnog mora.

Živković je rođen u Nišu 1984. godine, prošao je sve selekcije Radničkog onda je karijeru gradio u beloruskom Gomelju, Sinđeliću, Novom Pazaru, Jagodini, Metalcu i Rabotničkom.

U matični klub vratio se pred početak tekuće sezone a činjenica da je odbrana Radničkog tokom jeseni primila svega deset golova svedoči o tome koliko su Živković i njegovi saigrači iz poslednje linije dobro radili svoj posao.

Zamena za momka koji će karijeru nastaviti u Rumuniji mogao bi da bude Ibrahim Gaj koji se najavljuje kao novo pojačanje Radničkog.

 


#   Radnički FK   Ibrahim Gaj   Miloš Živković
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima