Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Најбољи одбојкаши Србије посетили Дом "Душко Радовић" у Нишу

rssBookmark and Share

02.01.2014. Blic

Одбојкашки савез Србије и Компанија “Вип мобиле”, генерални спонзор ОСС, наставили су са акцијама друштвено одговорног понашања, а нови потез био је посета мушке репрезентације наше земље нишком Дому за децу и омладину "Душко Радовић", у коме су наши најбољи одбојкаши штићеницима Дома поклонили календаре ОСС за 2014, као и лопте и дресове.

Најбољи одбојкаши Србије посетили Дом "Душко Радовић" у Нишу

Штићенике Дома, као и репрезентативце и представнике медија поздравили су Дарко Булатовић, председник градске општине “Црвени крст” у име градоначелника Ниша, Слободан Милошевић, генерални секретар ОСС и Гордана Живаљевић, директор Дома “Душко Радовић”.

Слободан Милошевић, генерални секретар ОСС, предводио је делегацију Одбојкашког савеза Србије, а у посети Дому била је и Габријела Булгарију из Румуније, члан Спортско – организационе комисије ЦЕВ и супервизор ЦЕВ на турниру у Нишу.

Најбољи одбојкаши Србије ће управо у Нишу, у дворани "Чаир", од 3. до 5. јануара играти на турниру Ј групе треће рунде европских квалификација за Светско првенство.

Наша репрезентација ће све своје мечеве играти од 18 часова: најпре у петак против Македоније, дан касније против Словеније, а у последњем, 3. колу, у недељу 6. јануара, против Португалије.


#   Дарко Булатовић   одбојкаши   Слободан Милошевић   светско првенство   градске општине   Душко Радовић
@DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима