Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Након пораза у Нишу: Смена, или оставка, питање је сад...

rssBookmark and Share

17.03.2013. Autor: A.Tadić

После још једног неуспеха у Суперлиги и дефинитивно изгубљене трке за титулу, тренер Црвене звезде Александар Јанковић није желео да већ у Нишу говори о свом даљем статусу, али уз подсећање да је ''одговорност тренера увек на првом месту''. Већ се огласили и поједини чланови управе.

Након пораза у Нишу: Смена, или оставка, питање је сад...
Обзиром на веома лош старт пролећног дела сезоне и најновији пораз у Нишу, утисак је да су дани Александра Јанковића на клупи Црвене звезде ''одбројани''.

И он сам је после меча нагласио да је одговорност тренера највећа, али је своју одлуку о евентуалном одласку још мало одложио, бар до повратка екипе у Београд.

Што се тиче утисака о самој игри његовог тима на ''Чаиру'', после губитка сва три бода, не може се говорити ни о чему позитивном.

''Моји играчи нису пружили ништа, или скоро ништа од онога што се очекује од Црвене звезде. Противник је био бољи у свим сегментима фудбалске игре, и потпуно нас је надиграо. Честитам мом колеги Мркићу'', истакао је Јанковић после меча.

За то време већ се огласио и потпредседник клуба Славиша Кокеза, који очекује брзу реакцију Јанковића, али и управе.

''Спортском директору Стојадиновићу биће дате одрешене руке да доведе новог тренера, ако он то буде желео. А лична ствар тренера Јанковића је да ли ће поднети оставку'', истакао је Кокеза у изјави за ''Мондо''.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима