Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Навијачи упали у свлачионицу и сликали голе српске фудбалере

rssBookmark and Share

19.10.2013. Autor: Sportska rubrika

Фудбал у Србији је синоним за апсурд, скандал и бруку, али пропуст организатора на мечу између „орлова“ и Македоније у Јагодини, где су се навијачи неометано шетали по свлачионици и сликали наше гологузе играче, превазилази границу здравог разума.
Не памти се да се икад догодило да играче неке светске репрезентације навијачи сликају голе у просторијама строго забрањеним за јавност!

Навијачи упали у свлачионицу и сликали голе српске фудбалере

Заказало обезбеђење

Стицајем околности и захваљујући спретности анонимног аутора, најгоре је прошао Филип Ђорђевић, који је на сликама скроз го - његова гола задњица просто боде очи, док је Ненада Томовића пешкир спасао још већег блама. Среће је имао и Александар Коларов, али како ће поменути у својим клубовима објаснити за какву то селекцију, Савез и државу играју кад су могући овакви скандали.

Због досад незапамћеног скандала, по ко зна који пут ће нам се цео свет смејати. Осим што смо током квалификација били трагикомични на терену, што смо се „прославили“ очајним играма, свађама и сулудим кодексима, шлаг на торту ставио је скандал у Јагодини. У ствари, ово је само још један доказ да се наш фудбал и Фудбалски савез Србије распадају по свим шавовима, на шта смо се и навикли.

ФСС опет главна тема

Такође, док ове слике буду обилазиле планету и свет се спрдао с „професионализмом“ Савеза, Србија ће опет - наравно, по лошем - бити главна тема.

Па шта ако су голи, то је фото-монтажа!

Председник Скупштине општине Јагодина Драган Марковић Палма каже да не види ништа спорно у томе што су фудбалери били голи у свлачионици и тврди да је обезбеђење било такво да ни он није могао да уђе унутра, као и да су фотографије лажне.
- Ма, то су глупости. Па шта ако су мушкарци били голи у свлачионици. Та просторија служи за то! Немојмо да кваримо велики успех и победу наших репрезентативаца. Мере безбедности су биле такве да ни ја нисам могао да уђем у свлачионицу, а каква су времена дошла, свако може да намонтира да смо и ви и ја били унутра голи. То је обична фото-монтажа - рекао је председник Скупштине општине Јагодина.


#   фудбал   навијачи   фотографије   Драган Марковић   Филип Ђорђевић   Драган Марковић Палма   Фудбалски савез
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима