Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишлије бесплатно на Македонију

rssBookmark and Share

Македонија 03.01.2013. Izvor: Sportske.net

Рукометни савез Србије одлучио је да навијаче у Нишу части бесплатним улазом на пријатељски меч који ће наша мушка рукометна репрезентација играти против Македоније петог јануара.

Нишлије бесплатно на Македонију
Пред изабраницима Веселина Вуковића налазе се још два пријатељска меча која ће наши најбољи рукометаши играти у Нишу и Врњачкој Бањи.

Ниш ће бити домаћин репрезентацијама Србије, Египта и Македоније у петак и суботу а те три селекције одмериће снаге у међусобним сусретима у оквиру припрема за предстојеће СП.

Најпре ће у петак Македонија и Египат играти од 19 часова први пријатељски меч а Србија ће се са јужним суседом састати дан касније од 18 часова и 30 минута.

Улаз у халу "Чаир" биће бесплатан на оба меча а из Рукометног савеза Србије поручили су да ће за дуел Србије и Македоније бити подељене бесплатне улазнице.

Сваки навијач који буде желео да посматра уживо овај пријатељски меч мораће да покаже личну карту на благајнама хале "Чаир" а моћи ће да узме највише три карте.

Подела бесплатних карата почеће у петак од 12 часова а репрезентација Србије ће након дуела са Македонијом играти против Египта на Бадњи дан у Врњачкој Бањи.


#   Бадњи дан   Македонија   пријатељски меч
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима