Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишлије верују у опстанак

rssBookmark and Share

25.02.2013. Autor: A.Tadić

Нови тренер Нишлија верује у опстанак клуба на суперлигашкој сцени. "Лига није лака, све екипе су приближног квалитета, осим прва три, четири тима", каже он.

Нишлије верују у опстанак
Само неколико дана пре почетка пролећног дела Суперлиге Саша Мркић је сео на клупу Радничког из Ниша, дванестопласираног тима у првенству Србије.

Екипу је преузео 23. фебруара од дотадашњег тренера Александра Илића, који је због приватних проблема морао да напусти клуб.

"Дуго година сам у клубу, познајем играче јер сам у више наврата радио са њима и знам какав квалитет поседују. Једини проблем може да буде то што сам екипу преузео три дана пре почетка пролећног дела првенства. То може да буде мач са две оштрице, али ја сам војник Радничког и тај изазов сам прихватио", рекао је Мркић агенцији Бета.

Нишлије у наставку сезоне чека велика борба за опстанак, али је Мркић оптимиста.

"Очекујем тешке утакмице и велику борбу до краја. Лига није лака, све екипе су приближног квалитета, осим прва три, четири тима. Оптимиста сам и верујем да можемо да останемо у лиги".

Раднички из Ниша је у јесењем делу повратничке сезоне међу најбоље домаће клубе освојио 14 бодова, Забележио је три победе, уз пет нерешених резултата.

"Сигуран сам у потенцијал Радничког. После девет година играња ван Суперлиге, верујем да ћемо дуго играти међу елитом", рекао је Мркић.

Фудбалери Радничког у среду у 14.00 дочекују Нови Пазар, једног од ривала у борби за опстанак.


#   Нови Пазар   Саша Мркић   Го игра
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима