Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Партизан гостује у Нишу

rssBookmark and Share

30.10.2013. Autor: I.Lazarević

Фудбалери Партизана гостују Радничком у Нишу. У једном од дербија најмасовнијег такмичења црно–бели желе победу, која би им поправила атмосферу пред дерби са Црвеном звездом.

Партизан гостује у Нишу

- За нас Куп није секундарно такмичење – каже помоћни тренер Партизана Звонко Варга. – Желимо и тај трофеј. Подигли смо екипу после ремија са Напретком и против Радничког очекујемо добру игру. Неће бити лако, јер Нишлије су имале добру утакмицу с Црвеном звездом, али ако будемо на свом нивоу мислим да ћемо славити. Све смо подредили тријумфу у Нишу.

Варгу охрабрује то што екипа ствара доста шанси за гол.

- Неефикасност нам је проблем, али у последње време стварамо доста шанси и негде мора стрелци да прораде. Најважније је да немамо кризу игре,па верујем да ћемо искористити евентуалне шансе и победити.

У односу на меч са Напретком биће промена у саставу.

- Даћемо прилику неким играчима који до сада нису имали запажену минутажу. Верујемо у њих, пред вратима су првог тима, па нека се покажу.

Варга очекује тврду игру Нишлија.

- Не верујем да ће се залетати, већ да ће шансу тражити из контри. Драгољуб Беквалац је мајстор да постави такву игру, па зато морамо бити изузетно опрезни. Сматрамо да опрезност није мана, ми хоћемо у наредни круг Купа и верујем да ћемо циљ остварити – истакао је Звонко Варга.


#   Драгољуб Беквалац
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима