Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички: Павков, ипак, продат Црвеној Звезди

rssBookmark and Share

Ниш 10.01.2017

Милан Павков од данас није више играч Радничког. После дугих и исцрпљујућих преговора са управом званичног шампиона, постигнут је договор око преласка центарфора Радничког на популарну Маракану.

Раднички: Павков, ипак, продат Црвеној Звезди

Иако је пре пар дана најављено да Павков није на продају, то се десило данас.

Уговор је потписан данас, на стадиону Црвене звезде, на задовољство свих страна у преговорима:

- Ево, председник Тончев је мене овластио да говорим о овом трансферу, који смо данас довели до краја, на задовољство свих који су у њему учествовали. Не желимо да износимо цифре док Павков не прође медицинске прегледе, али могу да кажем да смо сви у клубу веома задовољни и да је ово највећи трансфер који је Раднички остварио. У уговору, осим обештећења, постоје још неки бенефити за Раднички, али о њима ћемо такође накнадно, а верујте да су веома вредни – рекао је председник Скупштине нишког клуба Радан Илић.

Илић напомиње и да одлазак Павкова не значи да Раднички одустаје од својих високих амбиција.

- Председник Тончев је данас, одмах након завршеног посла са Црвеном звездом, изнео низ потеза које планира да спроведе у дело, а тичу се јачања тима и будите уверени да Раднички не само да неће бити слабији, већ ће ускоро у своје редове довести и нека врло звучна имена. Уз то, напоменуо је да обештећење које ћемо добити од Црвене звезде сигурно неће бити потрошено на извршење тужби ових играча, који су ових дана помињани у јавности – рекао је председник Скупштине нишког клуба.

Павков је, након што је потписао двогодишњи уговор са Звездом, представљен на стадиону „Рајко Митић“, а за сајт Радничког дао је следећу изјаву:

- Презадовољан сам временом који сам провео на Чаиру. За ових шест месеци у Нишу имао сам сјајан третман, сви момци и чланови стручног штаба прихатили су ме и као човека и као играча, имао сам поштовање и шансу да играм и на томе свима дугујем велику захвалност. Долазак у Звезду је степеница више у каријери, а свакако највећи изазов у српском фудбалу. Ово је за мене подстрек да радим још више и јаче, јер амбиција имам на претек и даћу све од себе да их остварим – рекла је сада већ бивша „деветка“ Радничког.

Подсетимо, Павков је у Раднички стигао прошлог лета, као слободан играч и са нишким клубом је потписао трогодишњи уговор. Претходно је био члан Новог Сада, ЧСК-а из Челарева, а пре доласка на Чаир био је играч Војводине. У фебруару ће напунити 23 године. За нишки тим одиграо је 20 утакмица и постигао је 5 голова.

Коментара: 0


#   Ниш   Београд   Раднички ФК   Црвена Звезда ФК   Радан Илић   Милан Павков
@NisRadnicki @crvenazvezdafk @
[ Додај коментар ]