Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Победа као поклон Мераклијама

rssBookmark and Share

22.09.2014. фото: Александар Веселић

Коначно је време за славље у Радничком. Утакмица 6.кола Јелен Суперлиге Србије завршена је резултатом 3:0 (0:0).

Победа као поклон Мераклијама

Први погодак одличним ударцем главом постигао је Ђилас у 55. минуту,  уз сјајно додавање Ђуричковића. У 76. минуту игре Марјановић је извео корнер, а лопта је поново затресла мрежу Рада оштрим шутом Ђорђевића. Коначних 3:0 поставио је Попара у надокнади времена, уз још једну асистенцију Марјановића.

Раднички је коначно  показао да заслужује место међу најбољима и приказао игру у којој је доминирао свих 90. минута. Иако је прво полувреме прошло без голова, Раднички је имао више шанси од противника и показао чвршћу игру. Шансе су у првом полувремену имали Миленковић уз сјајну асистенцију Коларевића, али је његов  шут  завршио преко гола, затим Пауљевић чији је скок био највиши, али је и ова лопта завршила преко пречке. Сјајан шут имао је Пауљевић и у последњих 10 минута првог полувремена, али је голман Јовановић скочио у добром смеру и одбранио своју мрежу.

У другом полувремену ређале су се шансе наших играча, а игра је била још жустрија. Поред три постигнута гола, наш тим могао је остварити погодак и када је Јовановић сјајно центрирао, али голман Рада успешно одбранио.

 

Наредна утакмица која очекује нишки тим је већ у среду, у оквиру шеснаестине финала Купа Србије, када Раднички гостује Моравцу из Мрштана од 16 часова, а потом наше момке очекује дуел са Спартаком у Суботици у оквиру 7. кола Јелен Суперлиге Србије.

 


#   фудбал   Раднички ФК   Мераклије
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима