Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почела изградња трибина на "Чаиру"

rssBookmark and Share

07.09.2011.

Градоначелник Ниша Милош Симоновић са сарадницима обишао је стадион Чаир где је, после припремних и земљаних радова, започета изградња бетонских стубова и конструкције источне, јужне и северне трибине. Тако ће бити постављен скелет за три трибине стадиона Чаир како би даље били настављени грађевински радови на изградњи.

Почела изградња трибина на

НИШ , 7. септембра 2011. (Јужна Србија) Реконструкција стадиона ''Чаир'' започета је радовима на источној трибини која није у функцији последњих 15 година. Главним пројектом предвиђена је реконструкција трибине на источној страни за 6966 гледалаца. После источне следи реконструкција јужне и северне трибине које ће моћи да приме 9037 гледалаца, док ће западна трибина после радова бити отворена за 2154 навијача.

 

За реконструкцију стадиона "Чаир" издвојено је 925 милиона динара. Реконструисани стадион моћи ће да прими 18151 гледаоца уз додатне ВИП ложе са 120 места као и ложу за медије са 50 места.

 

Нишки стадион изграђен је 1963. године и у тај објекат није улагано последњих 30 година. После реконструкције нишки стадион добиће сасвим нови изглед и биће реконструисан по стндардима ФИФА.

 

 

 

 


#   Јужна Србија регион   изградња
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима