Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Против Нишлија за бодове и поверење

rssBookmark and Share

01.09.2012. Autor: Agencija TANJUG

Tренер Фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић рекао је данас да првенствени дуел против Радничког из Ниша долази у веома деликатном тренутку за његов тим, али да је уверен да ће екипа успети психолошки да се уздигне након болне елиминације од Бордоа у плеј-оФу за Лигу Европе.

Против Нишлија за бодове и поверење

"Утакмица са Радничким стиже у специФичном моменту, после два дуела са Бордоом и зато она за нас има има резултатски, бодовни, Физички и психолошки знацај. Морамо емотивно да се подигнемо, да освојимо бодове и оправдамо подршку коју смо добили после елимианције од француза", рекао је Јанковић на конФеренцији за медије.

Он је додао да је свестан како ће Нишлије покушати да искористе Звездин умор иемотивну испражњеност.
 

"Они дуго нису играли у елитном рангу и сигурно је да са великим ентузијазмом долазе у Београд. Желеће да искористе нашу ситуацију, што је и нормално, али на нама је да им то не дозволимо"поручио је Јанковић.

У конкуренцији за тим ниће повратник Ненад Милијаш, као и појачање из Јагодине Огњен Мудрински.

Са друге стране последње појачање Александар Пантић из Рада сачекаће наредну прилику за деби.
"Милијаш и Мудрински су у комбинацијама за састав. Имамо неколико играча са лакшим повредама, па ћу морати добро да размислим да ли да их ставим у тим, јер не желим да се неко озбиљније повреди", закључио је Јанковић.

Утакмица четвртог кола Суперлиге између Црвене звезде и Радничког игра се сутра од 19 сати.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима