Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички играо нерешено са тимом Младости

rssBookmark and Share

30.11.2014. ФК Раднички

По лошем времену и клизавом терену одиграна је утакмица 14. кола ЈСЛ Србије на Чаиру између Радничког и Младости из Лучана. Резултатом 2:2 (1:1) завршен је више него занимљив меч између ове две екипе, који је пратило око 500 глeдалаца.

Фото: Александар Веселић
Фото: Александар Веселић

Голове су постигли Предраг Живадиновић и Езе Фрајдеј за Младост, док су се у листу стрелаца за домаћи тим уписали Владимир Ђорђевић и Саша Марјановић.

Играчи Радничког су од самог старта кренули нападачки, па су већ  у првих пар минута игре Батиоха и Јовановић забележили шансе. Међутим прву грешку наших играча Лучанци су искористили и матирали Кесића у 6. минуту.  Гол је постигао Живадиновић уз сјајну асистенцију Фрајдеја. Фудбалере Радничког овај гол није омео у игри, па су наставили да нападају мрежу Крзнарића. У 12. И 25. минуту заставица главног судије Игора Стојилковића била је високо подигнута, а голови нашег тима били су поништени због офсајда, док је у 30 минуту виђена велика шанса за Раднички, када је Батиоха сјајно упослио Пејчића, који је био један на један са голманом Крзнарићем, који је своју мрежу успео да сачува. Изједначење је коначно дошло у 43. минуту приликом извођења слободног ударца Марјановића. Лопта се одбила од стативе право у играче који су били у петерцу, ту се најбоље снашао Ђорђевић, који је и послао лопту у гол противника.

Друго полувреме наставило се истим темпом, Батиоха бележи шансу у 52. минуту, али лопта одлази поред гола. У 53. минуту Големић је оборио Марјановића у казненом простору, а судија Стојилковић свира пенал за Раднички, који доводи домаћине до вођства. Са беле тачке шутирао је Марјановић за 2:1 у 55. минуту. Поравнање је стигло у 70. минуту преко Фрајдеја, који је сам у шеснаестерцу  пронашао празан угао у мрежи Кесића и постигао погодак. До краја утакмице изабраници Мркића наставили су да играју борбено, али без добре завршнице. Још један пенал је досуђен за Раднички због фаула над Пуношевцем, али овог пута Марјановић није био успешан и резултат до краја меча остаје непромењен.

Састав тимова:

РАДНИЧКИ:  Кесић,  Пауљевић, Павловић, Ђорђевић, Марјановић, Љубинковић, Томић, Батиоха (од 73. мин. Ђилас), Пуношевац, Пејчић, Јовановић.

МЛАДОСТ:  Крзнарић,  Зоњић, Ненадић,  Големић, Милуновић, Стојановић, Адамовић, Тешић (од 59. мин. Милосављевић), Милан Радин (од 60. мин. Пешић),  Живадиновић, Фрајдеј (од 82. мин. Гаврић).

Жути картони:

РАДНИЧКИ: Јовановић
МЛАДОСТ: Големић, Крзнарић, Живадиновић

Главни судија: Игор Стојилковић

 


#   фудбал   Раднички ФК   Владимир Ђорђевић   Саша Марјановић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима