Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički igrao nerešeno sa timom Mladosti

rssBookmark and Share

30.11.2014. FK Radnički

Po lošem vremenu i klizavom terenu odigrana je utakmica 14. kola JSL Srbije na Čairu između Radničkog i Mladosti iz Lučana. Rezultatom 2:2 (1:1) završen je više nego zanimljiv meč između ove dve ekipe, koji je pratilo oko 500 gledalaca.

Foto: Aleksandar Veselić
Foto: Aleksandar Veselić

Golove su postigli Predrag Živadinović i Eze Frajdej za Mladost, dok su se u listu strelaca za domaći tim upisali Vladimir Đorđević i Saša Marjanović.

Igrači Radničkog su od samog starta krenuli napadački, pa su već  u prvih par minuta igre Batioha i Jovanović zabeležili šanse. Međutim prvu grešku naših igrača Lučanci su iskoristili i matirali Kesića u 6. minutu.  Gol je postigao Živadinović uz sjajnu asistenciju Frajdeja. Fudbalere Radničkog ovaj gol nije omeo u igri, pa su nastavili da napadaju mrežu Krznarića. U 12. I 25. minutu zastavica glavnog sudije Igora Stojilkovića bila je visoko podignuta, a golovi našeg tima bili su poništeni zbog ofsajda, dok je u 30 minutu viđena velika šansa za Radnički, kada je Batioha sjajno uposlio Pejčića, koji je bio jedan na jedan sa golmanom Krznarićem, koji je svoju mrežu uspeo da sačuva. Izjednačenje je konačno došlo u 43. minutu prilikom izvođenja slobodnog udarca Marjanovića. Lopta se odbila od stative pravo u igrače koji su bili u petercu, tu se najbolje snašao Đorđević, koji je i poslao loptu u gol protivnika.

Drugo poluvreme nastavilo se istim tempom, Batioha beleži šansu u 52. minutu, ali lopta odlazi pored gola. U 53. minutu Golemić je oborio Marjanovića u kaznenom prostoru, a sudija Stojilković svira penal za Radnički, koji dovodi domaćine do vođstva. Sa bele tačke šutirao je Marjanović za 2:1 u 55. minutu. Poravnanje je stiglo u 70. minutu preko Frajdeja, koji je sam u šesnaestercu  pronašao prazan ugao u mreži Kesića i postigao pogodak. Do kraja utakmice izabranici Mrkića nastavili su da igraju borbeno, ali bez dobre završnice. Još jedan penal je dosuđen za Radnički zbog faula nad Punoševcem, ali ovog puta Marjanović nije bio uspešan i rezultat do kraja meča ostaje nepromenjen.

Sastav timova:

RADNIČKI:  Kesić,  Pauljević, Pavlović, Đorđević, Marjanović, Ljubinković, Tomić, Batioha (od 73. min. Đilas), Punoševac, Pejčić, Jovanović.

MLADOST:  Krznarić,  Zonjić, Nenadić,  Golemić, Milunović, Stojanović, Adamović, Tešić (od 59. min. Milosavljević), Milan Radin (od 60. min. Pešić),  Živadinović, Frajdej (od 82. min. Gavrić).

Žuti kartoni:

RADNIČKI: Jovanović
MLADOST: Golemić, Krznarić, Živadinović

Glavni sudija: Igor Stojilković

 


#   fudbal   Radnički FK   Vladimir Đorđević   Saša Marjanović
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima