Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички: Сви за Чачак!

rssBookmark and Share

Чачак 02.05.2016. Јужна Србија Инфо

Одиграо је Раднички у својој историји много мечева који су носили епитет важности, али се чини да ће следећи, који се игра у уторак у Чачку, бити један од најважнијих у новијој историји.

Раднички: Сви за Чачак!

Врло важан меч за Раднички, додуше не и одлучујући, за оставривање амбиција о повратку Радничког на европске стазе. Важан због тога што ће, уколико оствари победу, јасно  ставити до знања фудбалској јавности да је један од најозбиљнијих кандидата за излазак на европску сцену. Није одлучујући, јер до краја сезоне треба одиграти, после ове утакмице, још три кола и то против три најбоље пласиране екипе у лиги. Главни ривал Радничком, за пласман у европска такмичења је новосадска Војводина која има исте амбиције, али и исте противнике до краја првенства.

У свим структурама Радничког је озбиљно схваћена указана шанса и ништа се не препушта случају. Професионално и до танчина се води рачуна о сваком детаљу у припреми утакмице против Борца у Чачку.

У клубу и међу играчима, као никад до сад, влада одлична атмосфера, сви дишу као један, и чини се да једва чекају следећу утакмицу. Екипа је у успону форме, седам голова и шест бодова у последње две утакмице, и реално је очекивати да ће дати све од себе да наставе тај низ. Уосталом они то и обећавају.

Руководство клуба, на челу са председником Раданом Илићем, се потрудило да сви играчи на време добију своје принадлежности, а било је и додатних награда.

Бележимо и гест бившег председника Видака Перовића  који је, одушевљен игром против Радника, из личних средстава, додатно наградио фудбалере. Каже, биће тако и после утакмице у Чачку.

“Мераклије” су своја очекивања пред меч у Чачку јасно истакли, у виду транспарента који је освануо на огради западне трибине “Чаира”. Чини се да цео град тако дише.

fkradnickinis.rs


#   фудбал   Раднички ФК   Мераклије   Чачак   Борац ФК
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима