Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički: Svi za Čačak!

rssBookmark and Share

Čačak 02.05.2016. Južna Srbija Info

Odigrao je Radnički u svojoj istoriji mnogo mečeva koji su nosili epitet važnosti, ali se čini da će sledeći, koji se igra u utorak u Čačku, biti jedan od najvažnijih u novijoj istoriji.

Radnički: Svi za Čačak!

Vrlo važan meč za Radnički, doduše ne i odlučujući, za ostavrivanje ambicija o povratku Radničkog na evropske staze. Važan zbog toga što će, ukoliko ostvari pobedu, jasno  staviti do znanja fudbalskoj javnosti da je jedan od najozbiljnijih kandidata za izlazak na evropsku scenu. Nije odlučujući, jer do kraja sezone treba odigrati, posle ove utakmice, još tri kola i to protiv tri najbolje plasirane ekipe u ligi. Glavni rival Radničkom, za plasman u evropska takmičenja je novosadska Vojvodina koja ima iste ambicije, ali i iste protivnike do kraja prvenstva.

U svim strukturama Radničkog je ozbiljno shvaćena ukazana šansa i ništa se ne prepušta slučaju. Profesionalno i do tančina se vodi računa o svakom detalju u pripremi utakmice protiv Borca u Čačku.

U klubu i među igračima, kao nikad do sad, vlada odlična atmosfera, svi dišu kao jedan, i čini se da jedva čekaju sledeću utakmicu. Ekipa je u usponu forme, sedam golova i šest bodova u poslednje dve utakmice, i realno je očekivati da će dati sve od sebe da nastave taj niz. Uostalom oni to i obećavaju.

Rukovodstvo kluba, na čelu sa predsednikom Radanom Ilićem, se potrudilo da svi igrači na vreme dobiju svoje prinadležnosti, a bilo je i dodatnih nagrada.

Beležimo i gest bivšeg predsednika Vidaka Perovića  koji je, oduševljen igrom protiv Radnika, iz ličnih sredstava, dodatno nagradio fudbalere. Kaže, biće tako i posle utakmice u Čačku.

“Meraklije” su svoja očekivanja pred meč u Čačku jasno istakli, u vidu transparenta koji je osvanuo na ogradi zapadne tribine “Čaira”. Čini se da ceo grad tako diše.

fkradnickinis.rs

Komentara: 0


#   fudbal   Radnički FK   Meraklije   Čačak   Borac FK
@NisRadnicki @


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima