Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раставац искрено: Немамо квалитет за друго место

rssBookmark and Share

05.11.2015. Real sa Nišave

Спортски директор Марко Јовановић и шеф стручног штаба Милан Раставац отворено и искрено о тренутним дометима и ономе што фали да Радничком да досегне, њима и навијачима, толико жељену другу позицију.

Раставац искрено: Немамо квалитет за друго место

Прошло је неколико дана и преспаваних ноћи од суботњег пораза на Чаиру. Сви смо га преемотивно примили, многи су и претерано реаговали и дозволили да им емоције савладају разум. Било је доста ружних сцена, а због две особе уличарских манира, сцене после утакмице су потиснуле дешавања на терену у други план.

Када се погледа табела и упореде остали резултати, победа нам је доносила много - другу позицију на табели и што је најважније још већу дозу самопоуздања за следеће битке које нас чекају и у Купу и у наставку првенства. Овако, резултати код куће и просути бодови на Чаиру умањују у значајној мери успехе на гостујућим теренима.

Ако хоћемо сви да будемо искрени, немамо ми екипу која квалитетом заслужује друго место. Тако да на крају све дође на своје. Наше је да, због једног пораза, не одступимо од идеје које смо се држали свих претходних месеци, која нас је довела до сасвим задовољавајућих остварења, изнад свих очекивања. Наставићемо предано да радимо, а надам се да ће нам се негде и вратити за оне пречке - искрено за Народне казује Милан Раставац.

Шта на ту тему каже спортски директор Радничког.

Врло мало нам фали. Ето, да смо били у финансијској могућности да задржимо Труфуновића, већ би били други. Овако са овим материјалним и спортским капацитетима смо међу првих шест. Сад све остало зависи од спортске среће. Да су уместо пречки били голови, сад би се певала друга песма - каже Марко Јовановић и наставља - Сад ми је жао што нисмо довели Зорића из Борца. Премишљали смо се, зато што је АЕК-ов играч на позајмици, и то је превагнуло. А ето, момак нам даде гол.

Идемо даље. Следе утакмице са ОФК Београдом и Црвеном Звездом, противницима од којих ћемо се више плашити због кухиње ван терена, него због самих противника. Презимена попут Беквалца и Терзића све говоре.

Следе нова доказивања.


#   фудбал   Раднички ФК   Суперлига   Милан Раставац   ОФК Београд   Марко Јовановић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима