Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Реал са Нишаве" успорио: Раднички : Чукарички 0:0

rssBookmark and Share

Ниш 12.12.2015.

У премијерној утакмици 21. кола, Раднички и Чукарички си играли без голова 0:0 и поделили бодове.

"Реал са Нишаве" успорио: Раднички : Чукарички 0:0

Штета је што домаћи нису имали мало више среће у самој завршници утакмице, када нису успели да савладају голмана Чукаричког.

Прво полувреме је протекло у борбеној игри, на средини терена без изгледних шанси за постизање погодоака. Покушавао је Ђуричковић, шутевима са дистанце, али недовољно добро да се савлада голман Стевановић.

Земљанухин се опробао у 44. минуту, са неких двадесетак метара и добро загрејао дланове Стевановића, који је крајњим напором избацио лопту у корнер.

Покушали су и гости, преко Андрије Павловића у 31. минуту, који је шутирао са ивице шеснаестерца Радничког, али недовољно добро да се савлада голман квалитета какав је Александар Јовановић па се на полувреме отишло без погодака.

У другом полувренмену је настављена битка између два казнена простора, а у 73. минуту, на голу Радничког је дебитовао руски интернационалац, Иван Коновалов, који заменио повређеног Александра С. Јовановића.

У 81. минуту, најбоља шанса у дотадашњем делу утакмице за Раднички. Након дриблинга Земљанухина поред десне аут-линије, киргистански репрезентативац је упутио добар центаршут у казнени простор гостију, лопту је захватио главом Блажић, али се статива испречила слављу домаће екипе.

У самој завршници утакмице, у размаку од тридесетак секунди, у правој опсади гола Чукаричког, погодили су играчи Радничког пречку, а у наставку акције, након неколико изблокираних покушаја да постигне погодак, Ђуричковић је био замало непрецизан.

Гости, у другом полувремену нису озбиљније запретили голу Радничког, и на основу свега виђеног на терену, могу бити презадовољни освојеним бодом.

Раднички следећу утакмицу игра у среду, када гостује Раднику у Сурдулици.


РАДНИЧКИ НИШ : ЧУКАРИЧКИ 0:0

СТАДИОН “Чаир” Ниш
ГЛЕДАЛАЦА око 3500
СУДИЈА: Ненад Ђокић
ЖУТИ КАРТОНИ: Александар Јовановић, Ђуричковић (Раднички Ниш), Павловић, Мандић, Бранислав Јанковић, Матић (Чукарички)

РАДНИЧКИ НИШ: Александар С. Јовановић (од 73. мин. Коновалов), Радош Булатовић, Лакић-Пешић, Блажић, Дарко Булатовић, Томић, Ђуричковић, Марјановић (од 66. мин. Апостоловић), Ашћерић, Александар Јовановић, Земљанухин.

ЧУКАРИЧКИ: Стевановић, Ранђеловић, Ади, Башановић, Никола Јанковић, Бранислав Јанковић, Срнић, Матић (од 90. мин. Бољевић), Мандић (од 80. мин. Јовановић), Павловић, Миросављевић.

fkradnickinis.rs


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Бранислав Јанковић   Дарко Булатовић   Александар Јовановић
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима