Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Рукометаши почели припреме

rssBookmark and Share

Прокупље 27.01.2015. Јужна Србија Инфо

Прозивком и првим тренингом Рукометни клуб "Топличанин" почео је припреме за наставак првенства са само једним циљем, а то је пласман у виши ранг.

Рукометаши почели припреме

Играчки кадар је у односу на први део битно промењен, доведени су проверени рукометни зналци тако да сви у клубу очекују серију победа, која би "Топличанин" довела до првог места на крају.

ruk%2088

Екипи су приступили голман Марко Драшковић који је наступао у Јагодини, десно крило Александар Павловић из Књажевца, сјајни двојац из Дубочице, пивот Братислав Ђорђевић и средњи бек Андрија Атанасковић. Из "Железничара" су стигли Иван Митровић и Стефан Стефановић, док је из Пожаревца стигао леви бек Миљан Манић. "Топличанин" ће са клупе као и на крају јесењег дела водити Владислав Росић.

- Потрудили смо се да покријемо све позиције и мислим да смо у томе успели. Довели смо проверене одличне играче и очекујем да они заједно са нашим играчима оправдају очекивања и остваре зацртани циљ, а то је прво место, рекао је Александар Ђорђевић, члан УО РК "Топличанин!".

ruk%2066                   

ruk%2044      


#   Прокупље   рукомет   Александар Ђорђевић   Топличанин РК   припреме   прво место   Александар Саша Ђорђевић   Братислав Ђорђевић   Иван Митровић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима