Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rukometaši počeli pripreme

rssBookmark and Share

Prokuplje 27.01.2015. Južna Srbija Info

Prozivkom i prvim treningom Rukometni klub "Topličanin" počeo je pripreme za nastavak prvenstva sa samo jednim ciljem, a to je plasman u viši rang.

Rukometaši počeli pripreme

Igrački kadar je u odnosu na prvi deo bitno promenjen, dovedeni su provereni rukometni znalci tako da svi u klubu očekuju seriju pobeda, koja bi "Topličanin" dovela do prvog mesta na kraju.

ruk%2088

Ekipi su pristupili golman Marko Drašković koji je nastupao u Jagodini, desno krilo Aleksandar Pavlović iz Knjaževca, sjajni dvojac iz Dubočice, pivot Bratislav Đorđević i srednji bek Andrija Atanasković. Iz "Železničara" su stigli Ivan Mitrović i Stefan Stefanović, dok je iz Požarevca stigao levi bek Miljan Manić. "Topličanin" će sa klupe kao i na kraju jesenjeg dela voditi Vladislav Rosić.

- Potrudili smo se da pokrijemo sve pozicije i mislim da smo u tome uspeli. Doveli smo proverene odlične igrače i očekujem da oni zajedno sa našim igračima opravdaju očekivanja i ostvare zacrtani cilj, a to je prvo mesto, rekao je Aleksandar Đorđević, član UO RK "Topličanin!".

ruk%2066                   

ruk%2044      


#   Prokuplje   rukomet   Aleksandar Đorđević   Topličanin RK   pripreme   prvo mesto   Aleksandar Saša Đorđević   Bratislav Đorđević   Ivan Mitrović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima