Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Рукометаши Железничара дочекују Рудар

rssBookmark and Share

25.10.2014. РК Железничар

Рукометаши Железничара, у недељу од 17 часова, уз слободан улаз у халу Чаир, одиграће пету утакмицу у размаку од свега 15 дана.

Рукометаши Железничара дочекују Рудар

Стигао их је умор, па двонедељна такмичарска пауза, због обавеза репрезентације Србије на старту квалификација за Европско првенство, долази у прави час, али на њу би ваљало отићи са два бода из утакмице шестог првенственог кола против увек неугодног Рудара из Костолца.

-Иза нас је непријатан пораз у Шапцу, у утакмици у којој смо одбрану коначно довели на жељени ново примљених голова,до 25, али је напад, а посебно игра бековске поставе, потпуно затајио. Желимо да се вратимо нашем опробаном систему игре, са што више контранапада, како бисмо остварили тријумф и остали у врху табеле, али и ухватили залет за оно што нас чека након ЕХФ недеље, а то су још два везана меча код куће, против Црвене звезде, односно Планинке. Знамо да Рудар долази овде осокољен победом у Пожаревцу у претходном колу, да је појачан средњим беком Ломићем из Колубаре, али нас интересује само победа - истакао је Мирослав Ђорђевић, тренер Нишлија.


#   рукомет   Мирослав Ђорђевић   Железничар РК   Европско првенство
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима