Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Рушење Чаира пре реконструкције

rssBookmark and Share

21.09.2010. Извор: Јужне вести

Рушење Чаира пре реконструкције

НИШ – На утакмици Српске лиге Исток између нишког Радничког и имењака из Пирота, навијачи гостујућег тима ломили столице на западној трибини.

Присталице пиротског Радничког нису се придржавале фер-плеј навијања, па су решили да незадовољство игром њихових играча покажу на трибинама. Када је нишки раднички водио са 5:0, гостујући навијачи су почели да ломе столице на западној трибини где су стајали и полицијаци, који нису реаговали.

- Столице морамо измонтирати, дакле покрићемо штету. Направили смо записник о штети, поломљено је осамдесет столица. Само је питање како то да обезбеђење није реаговало на ово, била је присутна и полиција. У току дана ћемо послати и званичан допис полицији. Неко је рекао да су навијачи нишког Радничког у Пироту правили штету, па је ово неки реванш на нашим леђима – рекао је Братислав Игњатовић, директор Спортског центра Чаир.

Са друге стране, из табора Мераклија су нам рекли да то нема никакве везе са одмаздом већ да је у питању само група младића која је хтела да скрене пажњу на себе.

У нишком СУП-у истичу да случај који се десио у току меча, нико није пријавио полицији.

Утакмица је завршена победом нишког Радничког резултатом 5:1.


#   пољопривреда   навијачи   рушење
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима