Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сви у "Чаир": Перић одабрао српске рукометаше за меч са Исландом

rssBookmark and Share

Ниш 03.05.2015. Блиц, Јужна Србија Инфо

У граду на Нишави наша селекција ће у недељу, 3. маја од 19 сати одиграти утакмицу четвртог кола квалифкација за ЕУРО2016, са селекцијом Исланда, за коју је селектор Србије, Дејан Перић, пријавио 17 рукометаша.

Сви у "Чаир": Перић одабрао српске рукометаше за меч са Исландом

Мушка рукометна репрезентација Србије у Нишу наставља квалификације за Европско првенство.

На списку се налазе следећи играчи: Немања Младеновић, Марко Вујин, Филип Марјановић, Дарко Ђукић, Момир Илић, Растко Стојковић, Немања Илић, Ненад Вучковић, Далибор Чутура, Давор Чутура, Илија Абутовић, Мијајло Марсенић, Милош Орбовић, Страхиња Станковић, Мирослав Коцић, Драган Марјанац и Дејан Милосављев.

Улаз на утакмицу Србија – Исланд биће слободан, али уз улазницу.

На дан утакмице благајна СЦ Чаир радиће до почетка утакмице, а једна особа може преузети највише две позивнице (улазнице).

„Позвао бих спортску и рукометну публику да у реванш мечу у Нишу дође у што већем броју. Ми ћемо се на терену потрудити да својим односом и игром подигнемо публику, а не она нас. За сваку од утакмица припремићемо се најбоље, како би добром игром дошли до резултата који сви прижељкујемо и који би нам отворио врата пласмана на Европско првенство“, истакао је Дејан Перић, док је репрезентативац Далибор Чутура нагласио:

„Не сумњам у нишку публику, никада није изневерила. Посебно имам мотив јер сам последњи пут тамо играо пре више од 15 година, имам прелепо искуство. Радујем се одласку у Ниш и не сумњам да ће се публика одазвати у великом броју“.

Селекције Србије и Исланда имају по четири бода у групи 4, а затим следе селекције Црне Горе и Изреала. Европско првенство одржаће се у Пољској од 17. до 31. јануара 2016. године.

Мирослав Коцић, голман репрезентације Србије, истиче:

„У недељу играмо другу утакмицу са Исландом. Није лако после овако великог пораза који смо имали, али идемо на два бода. Мислим да морамо одиграти много боље него тамо, и да смањимо техничке грешке. Мислим да можемо очекивати повољан резултат“.

Европско првенство одржаће се у Пољској од 17. до 31. јануара 2016. године.

 


#   Ниш   Чаир   рукомет   Дејан Перић   Европско првенство
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима