Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Svi u "Čair": Perić odabrao srpske rukometaše za meč sa Islandom

rssBookmark and Share

Niš 03.05.2015. Blic, Južna Srbija Info

U gradu na Nišavi naša selekcija će u nedelju, 3. maja od 19 sati odigrati utakmicu četvrtog kola kvalifkacija za EURO2016, sa selekcijom Islanda, za koju je selektor Srbije, Dejan Perić, prijavio 17 rukometaša.

Svi u "Čair": Perić odabrao srpske rukometaše za meč sa Islandom

Muška rukometna reprezentacija Srbije u Nišu nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Na spisku se nalaze sledeći igrači: Nemanja Mladenović, Marko Vujin, Filip Marjanović, Darko Đukić, Momir Ilić, Rastko Stojković, Nemanja Ilić, Nenad Vučković, Dalibor Čutura, Davor Čutura, Ilija Abutović, Mijajlo Marsenić, Miloš Orbović, Strahinja Stanković, Miroslav Kocić, Dragan Marjanac i Dejan Milosavljev.

Ulaz na utakmicu Srbija – Island biće slobodan, ali uz ulaznicu.

Na dan utakmice blagajna SC Čair radiće do početka utakmice, a jedna osoba može preuzeti najviše dve pozivnice (ulaznice).

„Pozvao bih sportsku i rukometnu publiku da u revanš meču u Nišu dođe u što većem broju. Mi ćemo se na terenu potruditi da svojim odnosom i igrom podignemo publiku, a ne ona nas. Za svaku od utakmica pripremićemo se najbolje, kako bi dobrom igrom došli do rezultata koji svi priželjkujemo i koji bi nam otvorio vrata plasmana na Evropsko prvenstvo“, istakao je Dejan Perić, dok je reprezentativac Dalibor Čutura naglasio:

„Ne sumnjam u nišku publiku, nikada nije izneverila. Posebno imam motiv jer sam poslednji put tamo igrao pre više od 15 godina, imam prelepo iskustvo. Radujem se odlasku u Niš i ne sumnjam da će se publika odazvati u velikom broju“.

Selekcije Srbije i Islanda imaju po četiri boda u grupi 4, a zatim slede selekcije Crne Gore i Izreala. Evropsko prvenstvo održaće se u Poljskoj od 17. do 31. januara 2016. godine.

Miroslav Kocić, golman reprezentacije Srbije, ističe:

„U nedelju igramo drugu utakmicu sa Islandom. Nije lako posle ovako velikog poraza koji smo imali, ali idemo na dva boda. Mislim da moramo odigrati mnogo bolje nego tamo, i da smanjimo tehničke greške. Mislim da možemo očekivati povoljan rezultat“.

Evropsko prvenstvo održaće se u Poljskoj od 17. do 31. januara 2016. godine.

 


#   Niš   Čair   rukomet   Dejan Perić   Evropsko prvenstvo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima