Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Завршена Хала Чаир

rssBookmark and Share

18.07.2011. РТВ Зона

Реконструкција нишке Хале Чаир и званично је завршена, и у току је технички пријем овог објекта, који је урађен по највишим европским стандардима. Прве спортске манифестације, могле би да буду одржане већ са првим данима септембра.

Завршена Хала Чаир

Остало је још да комисија Противпожарне полиције установи да ли је све урађено како треба, када је у питању противпожарна заштита, да се отклоне неке мање примедбе Комисије за технички пријем, и да Управа за планирање и изградњу изда употебну дозволу.

Нишка Хала Чаир, спремна је за бројне спортске и културне догађаје, а пре свега за Европско Првенство у рукомету јануара 2012. Реконструкција је завршена, чека се само технички пријем објекта...

Рок за завршетак реконструкције Хале, према речима директора фирме Техником Компјутерс која и изводи радове био је кратак, али ће и без обзира на то, све бити како треба и Хала ће изгледати попут најмодернијих спортских објеката тог типа у Европи

Ниш ће се тако, према рецима градоначелника Милоша Симоновића, у најбољем могућем светлу представити спортском свету.

Спортска Хала Чаир имаце сасвим нови ентеријер, сири капацитет, нови систем климатизације, реконструисане свлачионице, медицински блок али и покретне трибине.



#   реконструкција   Управа за планирање и изградњу   спортска хала   Европско првенство   противпожарна заштита
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима